Media Ways

info@mediaways.nl

Reviews waar je blij van word

Ervaringen

Vóór Media Ways: Voelen zich verloren, weten wat ze willen, maar niet hoe ze daar moeten komen, verspillen geld aan de verkeerde dingen, sales dalen…
Na Media Ways: Bedrijf geoptimaliseerd om meer geld te verdienen, verkooppotentieel gemaximaliseerd, ontvangen complimenten, klanten kopen en de zaken gaan goed.

Lees wat onze klanten vertellen

Marcus

Historischestadskaarten

Voor mijn website HistorischeStadskaarten-FullColour.nl had ik enkele ideeën hoe deze eruit moest gaan zien. Jimmy en zijn team zijn op basis van deze ideeën aan de slag gegaan en kwamen al na 1 week met een eerste opzet die gelijk een schot in de roos was! Vanaf het moment dat mijn website werd gelanceerd krijg ik regelmatig lovende reacties van klanten.

Yvonne

Fysiotherapieprinsegracht

Mediaways heeft voor onze praktijk een mooie website gemaakt. Medewerkers zijn vriendelijk, kundig en goed bereikbaar. We zijn erg tevreden, een aanrader!!

Max

Regiovastgoedbeheer

Super samenwerking met Jimmy! Echt een ondernemer die gaat voor kwaliteit en de tijd neemt om te luisteren naar de wensen. Zeer tevreden, niets is te gek en het resultaat is top. Wij zijn heel blij met de nieuwe website!!

Femke 

BeautySalonTakahashi

 We wisten zelf niet wat voor stijl we de website wilde geven. Media Ways zat vol met ideeën en heeft er uiteindelijk een super mooie site van weten te maken en precies in onze stijl! 

Paul Kirschner

KirshnerED

Media Ways heeft mijn website ontworpen en ik ben er bijzonder tevreden met zowel hoe het ging en hoe het is geworden. Vanaf het begin een goede samenwerking met Jimmy, veel gesprekken over en weer om tot een concept te komen, daarna online een eindversie gemaakt gevolgd door een online tutorial over hoe ik er veranderingen aan kon brengen wat betreft de inhoud plus video’s als antwoord op iedere vraag. Tot slot, toen ik na een tijdje wat vragen had waren ze binnen een uur na het sturen van een WhatsApp alles opgelost. Van mij krijgt Media Ways en Jimmy vijf sterren.

Madja

ZoGezorgd

Goed geholpen door Jimmy, werkt professioneel en is makkelijk te bereiken. Hij neemt de tijd voor je ideeën en wensen, past dit ook direct toe. Een echte aanrader!!!

Gorkhan

Mildcare

Media Ways is altijd bereikbaar en helpt heel graag met de kleine problemen waar we tegenaan lopen. Ook fijn dat we 1 vast contact persoon hadden. Ze komen met ideeën en denken graag mee met onze groei.

Raymond

DoctrineofChrist

Ze hebben me vanaf het begin goede vragen gesteld over mijn wensen en eisen, ze kwamen gelijk met een mooi duidelijk verhaal en dachten goed mee, kwamen met goed advies en uitleg over bepaalde zaken.

Al met al een goede samenwerking met een mooie website als resultaat.

Jili 

AcupunctuurLiang

Jimmy heeft mij goed geholpen met mijn website te maken. Hij is klant vriendelijk en flexibel. Hij luistert goed naar de wensen van klanten, geeft advies en lost probleem snel op. Ik ben er tevreden met zijn service.

Indy

Aquania

Mediaways bestaat uit een jong gemotiveerd team wat mee denkt met alle branding aspecten van een bedrijf.

Iedereen heeft zo z’n specialiteit binnen mediaways en dat kan je merken aan de kwaliteit die ze afleveren, top!

Allea gaat ook vloeiend via whatsapp en geen enkele vraag is teveel😉

Priti Mulder

PritiMulder

Ik heb onwijs fijne ervaringen met dit mooie bedrijf,professionaliteit gecombineerd met een groot hart voor hun vak staat hoog in het vaandel .
Dat zie je in alles terug ze zijn bereid je met alles te ondersteunen wat te maken heeft rond om de website.
En vooral hun betrokkenheid betreft je persoonlijke verhaal hebben ze alleen maar bewondering voor en dat dragen ze uit.
Ik zou media Ways dan ook zeker aanraden je krijg er zo veel voor terug een professionele website waar je klanten mee kan bereiken is wat we allemaal willen het is een win win situatie.

Bedankt voor jullie oprechte inzet en hoop dat jullie bedrijf een mooie samenwerken aan mag gaan met al die klanten die voor jullie hebben gekozen .

Je zal er geen spijt van krijgen.