Ontdek het geheim van

Haal meer leads, klanten en omzet uit jouw solar bedrijf!

Eindelijk je eigen persoonlijke leads!

Dus dat betekend geen solfari leads die worden verkocht aan concurrenten. Dat betekend ook dat mensen bij jou uit de buurt jouw naam sneller herkennen en al gauw eens meer informatie op gaan doen bij jouw bedrijfspagina’s i.p.v. een van de vele zonnepanelen vergelijkers online.

Kwaliteit die na te tracken is!

Door middel van professionele tools kunnen we precies zien wie vanaf social media naar jouw pagina komt, hoe vaak dit gebeurd en of het niet een per ongelijke klikker is die zomaar is wat aan klikt.

Een professioneel campagne

Waar de concurrent van gaat watertanden. Wij hebben namelijk onze methodes zelf ontworpen en onze technieken worden hierdoor door vrijwel niemand gebruikt.

Laat je ook omzet liggen?

Hoe weet ik nou of dit echt werkt, ik heb toch al mijn aanvoer van leads? Dat is een hele goeie vraag! Dankzij de jarenlange ervaring van ons team kunnen we jouw een gegarandeerd goed resultaat leveren met allen gevolgen van dien. Wij hebben ons per persoon gespecialiseerd in onze eigen expertises, van optimalisatie tot campagne onderhoud tot aan relatie beheer, weten wij precies waar we over praten, en wat we moeten doen om jouw het resultaat te leveren waar je naar op zoek bent!

three persons sitting on the stairs talking with each other 1438072 1 scaled
cristina gottardi GJ8ZQV7eGmU unsplash

Het helpen van jouw ideale doelgroep

Jouw advertenties worden niet de zoveelste poging, maar de definitieve uitweg, waar je al jaren op zit te wachten. Zie het als een visite kaartje met een aantrekkelijke aanbieding erbij waardoor de potentiële klant gelijk meer interesse krijgt in de zonnepanelen die jij aan te bieden hebt. En onthoud, mensen zijn altijd nog steeds lui in gesteld en vinden het vaak na 15 minuten zoeken wel mooi geweest.

En op het moment dat jouw advertentie daar staat die doorverwijst naar een professionele en op maat gemaakte funnel, die ze dan weer door leid naar jouw website, contact formulier of ze gelijk de optie krijgen om je op te bellen, is het nog maar een kleine stap als het financiële plaatje voor ze klopt om ze om te zetten in een definitieve klant!

pexels andrea piacquadio 3760263 1
Media Ways zat vol met ideeën en heeft er uiteindelijk een super mooi resultaat van weten te maken! Als je vragen hebt kun je altijd terecht bij hun. Wij zijn super blij met onze resultaten en krijgen leuke reacties van onze nieuwe klanten erop ! Dankjewel hiervoor!
https d3iw72m71ie81c.cloudfront.netfemale 4
Femke Takahasi
Ze hebben me vanaf het begin goede vragen gesteld over mijn wensen en eisen, ze kwamen gelijk met een mooi duidelijk verhaal en dachten goed mee, kwamen met goed advies en uitleg over bepaalde zaken.
https www.pexels.comphotoperson man confident business 50855
Raymond Holthuijsen

Ontdek onze meest effectieve strategieën

Jouw eigen persoonlijke campagnes

Bestaande uit 2 tot 4 verschillende advertenties

Advies op maat

Voor het moment dat het net wat slechter of juist beter gaat, en hoe wij makkelijk je campagnes kunnen opschroeven wanneer dat nodig is.

Onderzoek en analyse

Om jou met de perfecte leads in contact te brengen

Iphone 2

Een perfect geoptimaliseerd advertentie

Proces die in lijn staat met jouw bedrijfsstijl

Wekelijkse rapportages en meetingen

Om jouw up-to-date te houden van wat er allemaal gebeurd binnen jouw campagnes

Een team van experts

Een team van experts die 7 dagen per week achter je staan