#SAMENGROEIEN

Contact.

Heb je een vraag, wil je meer informatie, of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Stuur gerust een mail!

Media Ways
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132 MK Hoofddorp

Mail ons: info@mediaways.nl

Bel ons: +31642962185

  We wisten zelf niet wat voor stijl we de website wilde geven. Media Ways zat vol met ideeën en heeft er uiteindelijk een super mooie site van weten te maken en precies in onze stijl! Als je vragen hebt kan je altijd terecht bij hun. Wij zijn super blij met onze website en krijgen leuke reacties van onze klanten erop ! Dankjewel hiervoor !

  FemkeBeautyLashesRotterdam

  Ze hebben me vanaf het begin goede vragen gesteld over mijn wensen en eisen, ze kwamen gelijk met een mooi duidelijk verhaal en dachten goed mee, kwamen met goed advies en uitleg over bepaalde zaken. Al met al een goede samenwerking met een mooie website als resultaat.

  RaymondDoctrineOfChrist

  Goed geholpen door Jimmy, werkt professioneel en is makkelijk te bereiken. Hij neemt de tijd voor je ideeën en wensen, past dit ook direct toe. Een echte aanrader!!!

  MajdaZoGezorgd

  Het was erg leuk om het team tijdens het project te leren kennen. Ze waren allemaal behulpzaam bij het beantwoorden van vragen en zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Het ontwerp was uiteindelijk beter dan ik me had kunnen voorstellen!

  LusharyoLuggageOnTravel